Kranjčar: “Moja vizija je ‘proljeće u Europi’!”

Kranjčar, Antolić, Špičić

Dinamo je saznao svoje suparnik u ovosezonskom izdanju Lige prvaka, na Maksimiru će gostovati Juventus, Sevilla i Lyon!

“Mislim da je ždrijeb jako atraktivan i dobar. Imamo protivnike s kojima bismo mogli dobro odigrati i napraviti dobar rezultat. Sigurno da ćemo se dobro pripremiti i kroz utakmice skupine tražiti određene rezultate za proljeće. Ono što sam nagovijestio kad sam došao prije dva mjeseca u klub je to da želim da Dinamo dočeka proljeće u Europi. Mislim da nam ova grupa daje nadu,” rekao je trener Zlatko Kranjčar pa nastavio o protivnicima:

“Svi su dobri, ali i mi smo dobri. Nadam se da ćemo se pojačati do kraja prijelaznog roka i da ćemo biti dosta ravnopravni konkurentima u skupini. Sevilla je trostruki pobjednik Europa lige, imamo u grupi jaki Juventus i Lyon. Mislim da imamo dobru grupu i da se možemo nositi sa sva tri kluba. Nije to prepotentno, nego realno i objektivno. Bit ćemo još bolji, podignut ćemo formu i uz dolazak još par kvalitetnih igrača imamo pravo računati na proljeće. To je moja vizija,” prenosi gnkdinamo.hr.

Posljednji puta zagrebački Dinamo ‘prezimio’ je u Europi davne 1970. godine. Nekoliko mjeseci ranije nadigran je Slovan iz Bratislave, u Zagrebu je bilo 3:0, a u uzvratu 0:0.

U četvrtfinalu Kupu kupova Dinamo se susreo sa Schalkeom iz Gelsenkirchena. Modri su tada u dva navrata poraženi, 3:1 na Maksimiru i 1:0 u Njemačkoj.

Uefa, Dinamo

NOGOMET