Lučić-Baroni bez nove pobjede, Ćorić preokretom eliminirao Younga, Mektić protiv Škugora u četvrtfinalu Winston-Salema

Borna Ćorić, Instagram

Borna Ćorić uspješno je otvorio nastup na ATP turnir u američkom Winston-Salemu. NA turnir je stigao s pozivnicom organizatora, postavljen je za 14. nositelja i u prvom je kolu bio slobodan, a u drugom je preokretom u tri seta svladao domaćeg tenisača Donalda Younga.

Nakon što je izgubio prvi set sa 6:4 Borna je u preostala dva zaigrao puno bolje te je sa 6:4 i 6:2 stigao do pobjede.

Idući suparnik bit će mu Amerikanac John Isner, koji je u tri seta dobio Rusa Kuznjecova.

U četvrtfinalu Winston-Salema čeka nas hrvatski okršaj polufinalista Wimbledona. Nikola Mektić je s Brianom Bakerom s dva puta po 6:4 svladao kombinaciju Marc Lopez/Marrero te će mu idući suparnici biti Franko Škugor i Paolo Lorenzi, koji su u prvom kolu u tri seta svladali Leandera Paesa i Purava Raja, rezultatom 6:7, 6:3 i 10-5.

U četvrtfinalu je i finalist Wimbledona Mate Pavić, koji je s Nenadom Zimonjićem u tri seta dobio kombinaciju Knowle/Simon. Idući protivnici su im Lindstedt i Peya.

Mirjana Lučić-Baroni je u New Heavenu prekinula svoj tromjesečni pobjednički post prekinuvši niz od čak šest uzastopnih poraza, ali poslije pobjede nad Estonkom Kontaveit nije uspjela svladati Kineskinju Peng.

Osma nositeljica slavila je u dva seta, sa sigurnih 6:2 i 6:3 za nešto manje od sat i pol provedenih na terenu. (Foto: Instagram)

TENIS