Marin Šego i Željko Musa stižu u Našice: Veselimo se okršajima s osvajačima Lige prvaka

Nexe, HRS

Nexe iz Našica igrat će u skupini C Europske lige, a suparnici će mu biti njemački Magdeburg, švedski Alingsas, turski Bešiktaš, francuski Montpellier i ruski CSKA iz Moskve.

Gromovi su pod vodstvom Hrvoja Horvata u kvalifikacijama izbacili španjolski Bidasoa Irun.

Natjecanje po skupinama Nexe će započet 20. listopada, u Švedskoj protiv Alingsasa, a nakon deset odigranih kola plasman među 16 najboljih izborit će po četiri najbolje momčadi iz svake od četiri skupine.

“Skupina je više nego atraktivna, ali isto tako i prolazna. Otegotna je okolnost što ćemo za odlazak na sve gostujuće utakmice morati koristiti avionski prijevoz, što nam u ovo doba pandemije baš ne ide u prilog. Svakako veseli u grupi vidjeti europske klupske prvake te ekipe koje su igrale Ligu prvaka. Sigurno da ćemo svoju priliku za prolaz tražiti kao treća, a ne kao četvrtoplasirana ekipa, jer ambicije su velike. Nadam se da će nam korona dopustiti da protiv ovakvih renomiranih ekipa možemo igrati pred punim tribinama, što bi za Našice bila prava poslastica,” prokomentirao je današnji ždrijeb trener Hrvoje Horvat.

RUKOMET
Tagged with: ,