Mladost dočekuje Jug: Psihološka prednost sad je na njihovoj strani

HAVK Mladost

U Zagrebu se u srijedu igra druga utakmica finalne serije za naslov vaterpolskog prvaka Hrvatske, nakon što je prva u Dubrovniku pripala Jugu.

Trener Žabaca Zoran Bajić ističe da je zbog toga blaga prednost na strani gostiju ali i vjeruje u dobru igru svoje momčadi: ‘‘U srijedu nas čeka izuzetno važna utakmica protiv Juga. Psihološka prednost koju smo imali u prvoj utakmici sada je na strani Juga i moramo napraviti sve da budemo čvrsti i karakterni. Sve ćemo učiniti da pobijedimo. Bit ćemo brzi, kvalitetni i dinamični. Nadam se da će gledatelji uživati i vjerujem da će biti prava poslastica za vaterpolske sladokusce. Svi igrači su zdravi i spremni te idemo po pobjedu!”

Dvoboj se igra na otvorenom bazenu uz Savu od 18.45 sati, a ulaz na utakmicu je besplatan, uz obavezno pridržavanje epidemijskih mjera za gledatelje.

Finale se igra na tri pobjede. Utakmice Mladost i Juga uvijek su uzbudljive i predstavljaju ono najbolje od hrvatskog vaterpola te nema sumnje da nas i u srijedu pod zagrebačkim nebom čeka pravi vaterpolski derbi.

Žapci su ove sezone već osvojili dva trofeja, u hrvatskom Kupu i Regionalnoj ligi.

Treća utakmica serije igra se 25. srpnja u Dubrovniku s početkom u 20.15 sati. Eventualna četvrta utakmica igrat će se 29. srpnja u Zagrebu, a eventualna peta utakmica u Dubrovniku 2. kolovoza.

(Foto: HAVK Mladost)

VATERPOLO VODENI SPORTOVI