Mr Derby pojačao redove bivšeg dvostrukog europskog prvaka: U svih pet godina isticao je koliko voli Zagreb i Dinamo

Soudani, Nottingham

Alžirac El Arabi Hilal Soudani odlazi iz Dinama nakon pet godina provedenih u modrom dresu.

Osvojio je s Dinamom četiri naslova prvaka Hrvatske, tri Kupa i Superkup, dvaput s plavima igrao u skupinama Lige prvaka, dvaput u skupinama Europske lige. Od ljeta 2013. do danas odigrao je 197 službenih utakmica uz 86 postignutih pogodaka.

“U svih pet godina Hilal Soudani isticao je koliko voli Zagreb i Dinamo, a miljeniku navijača, posebno djece kojima je bio uzor, vrhunskom profesionalcu i velikom čovjeku želimo zahvaliti na svim lijepim trenucima koje nam je donio i u kojima je sudjelovao. Uprava, stručni stožer i igrači Dinama žele Soudaniju puno sreće u nastavku karijere,” poručili su iz Maksimirske 128.

Soudani će karijeru nastaviti u redovima Nottingham Foresta, koji će kroz Championship pokušati izboriti povratak u englesku klupsku nogometnu elitu.

Nottingham Forest je 1979. i 1980. godine bio prvak Europe.

 

El Arabi Hilal Soudani u punih je pet godina u maksimirskom klubu osvojio četiri naslova prvaka Hrvatske, tri Kupa i Superkup, dvaput s plavima igrao u skupinama Lige prvaka, dvaput u skupinama Europske lige! Karijeru nastavlja u engleskom klubu @officialnffc! ⚽️ U svih pet godina Soudani je isticao je koliko voli Zagreb i Dinamo, a miljeniku navijača, posebno djece kojima je bio uzor, vrhunskom profesionalcu i velikom čovjeku želimo zahvaliti na svim lijepim trenucima koje nam je donio i u kojima je sudjelovao. Uprava, stručni stožer i igrači Dinama žele Soudaniju puno sreće u nastavku karijere! Cijeli tekst o @hillalsoudani pročitajte na gnkdinamo.hr! // Hilal Soudani signed with Nottingham Forest! Thank you for the beautiful five years! We love you! Good luck! Pixsell #dzg #dinamo #zagreb #hrvatska #croatia #football #england #algeria

 

Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)

NOGOMET
Tagged with: ,