Mulaomerović: U ovakvim utakmicama uvijek se pronađe dodatna unutarnja snaga!

Reynolds, Foto KK Cibona

Nakon sjajne igre u Domu sportova i pobjede nad Cedevitom, Vukovi su izjednačili finalnu seriju doigravanja za prvaka Hrvatske na 1-1.

Treća utakmica na rasporedu je u četvrtak u Draženovom domu od 20.15 sati.

U Ciboni se nadaju pobjedi pred svojim navijačima: “Poslije velike pobjede vratili smo seriju u Draženov dom. Najgora stvar je opustiti se i misliti da će biti lagano. Ne smijemo se mentalno opustiti. Cedevita je jedna od naših najboljih momčadi i ove naše utakmice su bile na jednu loptu. Očekujem da će i ova utakmica biti visokog intenziteta. Oni će doći maksimalno napaljeni i agresivni kako bi uzeli pobjedu. Imali smo vremena za odmor i trening. Najvažnija će biti psihološka priprema i psihologija same utakmice,” rekao je trener Damir Mulaomerović i dodao:

“Interes za utakmicu je veliki. Pozvao bih navijače da nas dođu podržati kao što su i u Domu sportova. To nam je svakako puno značilo. Spremni smo i ovo je naša šansa. U ovakvim utakmica se daje segment više i uvijek se pronađe unutarnje snage za onaj iskorak više.”

Na trenera se nadovezao Nebojša Joksimović koji je u drugoj utakmici zaustavio Boatrighta: “Kako se serija približava kraju ulog je sve veći, odgovornost je veća i manje je prostora za ispravak situacija koje su jako bitne. U drugoj utakmici napravili smo dobar posao, ali bilo je bitno da to ostavimo iza sebe te da se dobro pripremimo za treću. Recept za utakmicu je dobra energija, da kao ekipa rastemo i pokažemo najbolje u onom finišu.” (Foto: KK Cibona)

KOŠARKA