Musa u Grazu proslavio rođendan: Moramo pomoći našim vratarima; Duvnjak: Neugodno iskustvo lani s Brazilom treba nam biti opomena!

Duvnjak

Hrvatska rukometna reprezentacija doputovala je u Graz, gdje u četvrtak, 9. siječnja, počinje svoj nastup na Europskom prvenstvu. Prva utakmica na rasporedu je u 20:30 sati protiv Crne Gore.

U Skupini A u subotu Červarove izabranike čeka dvoboj s Bjelorusijom, a u ponedjeljak sa Srbijom.

“Crna Gora je jedna odlična ekipa, pobijedili su Dansku, svjetskog prvaka, u Crnoj Gori. Igraju jako agresivnu obranu, tako da ćemo morati biti jako koncentrirani. Prošle godine smo imali jako neugodno iskustvo s Brazilom, i to nam treba biti opomena,” najavio je Domagoj Duvnjak, kapetan reprezentacije.

Željko Musa po dolasku u Graz proslavio je svoj 34. rođendan: “Crnogorci igraju agresivnu obranu, pogledali smo nekoliko videa, vidjeli koje su im prednosti, a koje mane. Imaju odlične šutere, morat ćemo obratiti pažnju na to i pomoći našim vratarima da što lakše brane i da imamo što više laganih golova iz kontre i polukontre.“

David Mandić imat će posla i u obrani i u napadu: “U srijedu imamo još trening i sastanak. Trening će biti taktički u smislu da se pripremimo za Crnu Goru. I u četvrtak moramo naravno pobijediti, izaći krvavih koljena.“

Od 18.15 na teren dvorane u Grazu izlaze Bjelorusija i Srbija.

Rezultati by SofaScore

RUKOMET