Našičani godinu zaključili na trećem mjestu SEHA Gazprom lige, Goluža odbio Celje i Veszprem i ostao u Slovačkoj

Goluža, SEHA Gazprom

Rukometaši Nexea pobjednički su zaključili ovu sjajnu godinu, slavljem 25:18 na gostovanju kod Železničara u Nišu, kojeg s klupe vodi Veselin Vujović.

Prvi strijelac Nexea bio je Halil Jaganjac sa šest pogodaka, a Marko Buvinić je zabio četiri. Raspoloženi vratar Moreno Car skupio je devet obrana.

“Bila je ovo teška utakmica i za igrače i za trener. Bilo je teško zadržati koncentraciju. Utakmica je bila zanimljiva, mi smo propustili nekoliko prilika u prvom poluvremenu, no, naša obrana je ponovno bila sjajna i to nam je na kraju osiguralo bodove,” istaknuo je trener Hrvoje Horvat.

Gromovi su učvrstili treću poziciju na ljestvici i u posljednjih pet kola regularnog dijela SEHA Gazprom lige imaju priliku osigurati svoje mjesto na završnom Final Four turniru.

NEXE:Lelić, Šipić 3, Gadža 1, Leban, Eter, Zrnić 3, Mrđenović, Barišić Jaman 1, Car (9 obrana), Buvinić 4, Jelinić 2, Vida 1, Lončar 1, Tomić 1, Jaganjac 6, Vozab 2.

U posljednjem susret prije zimske pauze zbog Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj igrat će slovački Tatran Prešov Slavka Goluže i Meškov Brest, u velikom okršaju i derbiju za četvrto mjesto na tablici regionalnog natjecanja.

Goluža je ovih dana produljio vjernost Tatranu do 2021. godine, nakon sjajnih rezultata koje je ostvario na klupi ovog slovačkog prvaka.

“Veliko zanimanje za hrvatsku rukometnu legendu i njegove trenerske usluge pokazali su i Celje i Veszprem. No, zahvalio im je na ponudi i odlučio je ostati s nama,” poručio je predsjednik kluba Miloslav Chmeliar. (Foto: SEHA Gazprom)

Rezultati by SofaScore

RUKOMET