Osječankama deseti uzastopni naslov prvakinja, u nedjelju u Čakovcu protiv Splita prilika za duplu krunu

ŽNK Osijek

Nogometašice Osijeka deseti put uzastopno postale su prvakinje Hrvatske! Osječanka je to ukupno 20. titula najboljih, a do nje su stigle sa 17 pobjeda i jednim neodlučenim rezultatom (52 boda) u cijeloj sezoni.

Na drugom mjestu završile su nogometašice Splita s 38 bodova, dok je treća Trnava Goričan  s 35 bodova.

U posljednjoj utakmici sezone ŽNK Osijek i ŽNK Split će u nedjelju 29 svibnja na stadionu SRC Mladost u Čakovcu igrati finale Kupa.

“Čestitam igračicama i stručnom stožeru na desetom uzastopnom naslovu prvakinja Hrvatske i ujedno im želim uspjeh i u finalnoj utakmici Kupa Hrvatske kako bi uspješno, a prema našim očekivanjima, osvojili dvostruku krunu, i to desetu u nizu. Zahvalio bih svima koji nas prate i daju podršku našem radu, svima koji doprinose razvoju ŽNK Osijek, svima koji se nesebično daju za boljitak i promociju našeg kluba, ali i ženskog nogometa općenito. ŽNK Osijek je svojim sportskim uspjesima zauzeo posebno mjesto kao sportski kolektiv grada Osijeka, a svojim učestalim europskim nastupima postali smo pravi promotori ženskog nogometa na što smo izuzetno ponosni. Zahvaljujem i svima iz Hrvatskog nogometnog saveza na trudu koji ulažu u razvitak ženskog nogometa, a mi ćemo kao klub, u nadolazećim sezonama raditi još napornije kako bi ostavili što dublji trag u ženskom nogometu i opravdali povjerenje svih koji ulažu i vjeruju u nas,” poručio je preko službenih stranica HNS-a predsjednik ŽNK Osijek Bojan Bodražić.

ŽNK Osijek, tablica

NOGOMET