Palaversa ponovno zabio Interu, Splićani prekinuli niz bez pobjede: Ovo je samo mali korak

Vulić

Nogometaši Hajduka pobijedili na praznom Poljudu Inter iz Zaprešića s 3:0 (1:0).

U prvom poluvremenu zabio je Palaversa, Jairo je početkom nastavka poveća prednsot Splićana, dok je posao u 65. minuti zaključio Said.

“Odigrali smo dobru i kvalitetnu utakmicu, ali treba nam još puno rada kako bi došli na nivo koji se od nas očekuje. Ovu reprezentativnu stanku ćemo zato iskoristiti za dodatno uigravanje, a nakon toga razmišljat ćemo o utakmicama koje nas očekuju,” kazao je između ostalog trener Hajduka Zoran Vulić nakon pobjede protiv Intera.

Ante Palaversa zabio je svoj drugi pogodak za prvu momčad Hajduka, zanimljivo oba puta zatresao je mrežu Intera iz Zaprešića.

“Prije utakmice smo razgovarali, rekli smo jedni drugima kako više nemamo što izgubiti, moramo se osloboditi prema naprijed i golovi će doći. Atmosfera je nakon pobjede odmah bolja, ali znamo da je ovo samo mali korak i da je pred nama još puno posla. Živim za Hajduk, svaki moj gol je Hajdukov gol, razmišljao sam prije utakmice hoće li se to ponoviti i na sreću dogodilo se,” dodao je mladi Palaversa, prenosi službena klupska stranica.

Rezultati by SofaScore

NOGOMET