Pjaca: “Svi me pitaju je li pravo vrijeme za odlazak”

Pjaca, Rog, Schifo, Ćorić, GNK Dinamo Zagreb

Hrvatski nogometni reprezentativci Marko Pjaca, Gordon Schildenfeld, Marko Rog i Ante Ćorić priključili su se pripremama Dinama za novu sezonu.

Iako se po ‘medijima’ priča o njegovom odlasku iz redova hrvatskog prvaka, Pjaca je poručio kako je u ovom trenutku koncentriran na Dinamo i rad s novim trenerom Kranjčarom.

“Naravno da mi je čast čitati imena svih tih velikih klubova koji se vežu uz mene jer to očito znači da me se prati i da radim nešto dobro!”

“Nogomet je danas, kao i svaki drugi posao, podložan naglim promjenama i ono što vrijedi danas – ne mora vrijediti sutra. Svi me pitaju “je li pravo vrijeme za odlazak?” Pravo vrijeme za odlazak je kada se pojavi zainteresirani klub čija ponuda zadovoljava želje Dinama i moje osobne ambicije. Hoće li to biti sutra, za mjesec dana ili za godinu – to baš nitko ne zna. Sretan sam u Dinamu, Dinamo je i vječno će biti moj klub što je i jedino normalno za dečka iz Zagreba. Sve ostalo ćemo vidjeti kada dođe pravo vrijeme,” prenosi službena klupska stranica njegova razmišljanja.

Uskoro kreće novi pohod Modrih na Ligu prvaka: “Već danima razmišljam o pripremama i Vardaru. Baš jedva čekam te utakmice.”

Odlaskom Zorana Mamića na klupu je stigla legenda Dinama, bivši izbornik i hrvatska nogometna ikona, Cico Kranjčar: “Znam da je bio sjajan igrač, legenda Dinama o kojem sam milijun puta čuo priče od tate i mnogih drugih, a ovo je prvi puta da imam priliku raditi s njim i veselim se tome,” poručio je Pjaca za gnkdinamo.hr. (Foto: GNK Dinamo Zagreb)

NOGOMET