Povijesni Superkup: Trofej u rukama odbojkaša zagrebačke Mladosti i odbojkašica Marina Kaštela!

HAOK Mladost

U dvorani u Kaštel Starom odigrani su susreti prvog, povijesnog Superkupa za odbojkašice i odbojkaše, kao u uvod u početak nove sezone.

Odbojkašice Marina Kaštela slavile su u dramatičnom dvoboju u pet setova nad protivnicima iz HAOK Mladost Proenergy. Zagrepčanke su uzele prvi set, ali su domaće igračice preokretom stigle do prednosti. Mladostašice su uvjerljive u četvrtom setu, ali u petom posustaju i trofej ostaje u Kaštelima (14:25, 25:21, 25:23, 14:25, 15:11)

OK Marina Kaštela: Ninčević, Botić, Božičević, Račić, Dežulović, Barić, Cvetnić, Uljević, Šipić, Nikpalj, Vukić, Ćurak.
HAOK Mladost Proenergy: Bečić, Luketić, Josipović, Kulić, Ćaćić, Božić, Lada, Sarjanović, Vrbanc, Jurišić, Strunjak, Gaši.

Mladostaši su ‘osvetili’ svoje kolegice te su u dvoboju muških ekipa zasluženo svladali imenjake iz Marina Kaštela rezultatom 3:1 (25:27, 31:29, 20:25, 25:27). Bio je to također zanimljiv i neizvjestan dvoboj. U prvoj dionici uspješniji su u završnici bili gosti, domaćin je uzvratio na isti način u drugom. Zagrepčani uvjerljivo dolaze do prednosti, ali u četvrtom se odvijala ponovno prava drama. Imali su i Marinci priliku za osvajanje seta, ali na kraju pobjeda i pehar ipak odlaze na Savu. (Foto: HAOK Mladost)

OK Mladost Marina Kaštela: Višić, Tomić, Perić, Giljanović, Đirlić, Corsini, Glaurdić, Ćosić, Melvan, Pervan, Ljaftov, Sabljić.
HAOK Mladost Proenergy: Sabljak, Nikačević, Hanžić, Bakonji, Sedlaček, Mrakužić, Strahija, Vujović, Prlić, Marelić, Brčić, Dukić.

OSTALI SPORTOVI