Rođeni Zagrepčanin ostaje u Ciboni još dvije godine: Nadam se da ćemo ‘pod Toranj’ donijeti nove trofeje

Bundović

Košarkaški prvaci Hrvatske krenuli su u slaganje momčadi za novu sezonu. Krilni centar Filip Bundović produljio je vjernost Ciboni na još dvije godine.

Rođeni Zagrepčanin bio je važan kotačić u pohodu Vukova na titulu…

”Jako sam sretan što ostajem u Ciboni, koja je za mene uvijek bila broj jedan. Raduje me što ću nakon sjajne protekle sezone ostati ovdje još dvije godine. Nadam se da ćemo jednako kvalitetnim radom nastaviti gdje smo stali i uz publiku koju smo vratili na tribine, ‘pod Toranj’ donijeti neke nove trofeje”, istaknuo je Bundović.

U ABA ligi je ove sezone odigrao 18 utakmica, za 14.6 minuta provedenih u igri postizao je 9.2 poena i 3.2 skoka, dok je u HT Premijer ligi u 24 odigrane utakmice, za 15.6 minuta postizao 11.5 poena, uz 3.6 skokova u prosjeku.

”Razgovore s igračima koje smo imali u rosteru vodimo još otprije završetka lige. Dogovorili smo nastavak suradnje s Bundovićem na dvije sezone i vjerujem da ćemo još neke igrače koji su bili s nama potpisati uskoro. Također, imamo puno kontakata i u fazi smo i traženja pojačanja. Cilj nam je da zadržimo kostur od prošle sezone, a Bundović je svakako bio i bit će jedna od bitnijih karika u njemu”, izjavio je direktor Domagoj Čavlović.

KOŠARKA