Rozić: Atmosfera u Draženovom domu je bila ‘kao u dobra stara vremena’, vjerujem da će i u Domu sportova biti puno naših navijača!

Marin Rozić, Foto KK Cibona

Košarkaši Cibone i Cedevite u nedjelju od 20 sati u Domu sportova igraju četvrtu utakmicu finala doigravanja za naslov prvaka Hrvatske!

Vukovi protiv branitelja naslova vode 2-1 i nadaju se kako će već u idućem dvoboj uspjeti uzeti trofej u svoje ruke.

Kapetan Cibone Marin  Rozić sjajno je predvodio svoju momčad u dosadašnjim utakmicama…

“Znali smo da će biti jako teško, da smo veliku šansu propustili u onoj prvoj utakmici. Ipak, mi smo karakterna momčad bez obzira na sve probleme koje smo imali u ovoj sezoni. Uspijevamo pobijediti ove teške utakmice od momčadi kudikamo skuplje i kvalitetnije od naše. Atmosfera na utakmici je bila prekrasna, rekao bih kao u ona stara vremena, jako sam bio sretan… Samo, ništa još nije gotovo, vodimo 2:1, treba nam još jedna pobjeda.”

Vaša najveća pobjeda je da ste vratili publiku u Draženov dom?

“Sigurno da je, znamo kako je zagrebačka publika izbirljiva i koliko ih je teško zadovoljiti, bila je gotovo puna dvorana. Vjerujem da će u Domu sportova isto tako biti puna dvorana i da će biti jako puno naših navijača. Sve tri utakmice smo bili puno bolji. Ponavljam,  veliki respekt prema Cedeviti, stvarno izuzetno kvalitetni i skupi igrači. Još ništa  nije gotovo,” oprezan je kapetan Cibosa. (Foto: cibona.com)

KOŠARKA