Šokovi u teniskoj reprezentaciji prije Davis Cup završnice: Krajan više nije izbornik

Krajan, HTS

Hrvatska teniska reprezentacija desetak dana prije početka Davis Cup završnice u Madridu, gdje brani naslov pobjednika ovog prestižnog natjecanja, ostala je bez izbornika.

Nakon otkaza Marina Čilića i Željko Krajan neće predvoditi naše tenisače…

“Nakon zajedničkog sastanka užeg vodstva HTS-a s igračima, na kojem su osim mene bili dopredsjednici Neven Nakić i Franc Regina, izvršni direktor Vlatko Jovanoski i sportska direktorica Jelena Kostanić Tošić, zaključeno je da na završni turnir Davis Cupa u Madrid reprezentacija neće ići pod vodstvom izbornika Krajana te smo s njim dogovorili sporazumni prekid suradnje,” piše u službenom priopćenju predsjednice HTS-a Nikoline Babić

“Zahvaljujem se izborniku Krajanu na svemu što smo zajedno ostvarili i postigli. Međutim, od danas idemo u novom formatu. Nakon otkazivanja Marina Čilića zbog ozljede te nemogućnosti odaziva Ive Karlovića odluka je bila odlazak na Davis Cup u Madrid s mladim igračima s kojima želimo i možemo graditi budućnost hrvatske teniske reprezentacije. Igrači su na prvom mjestu, oni svim srcem igraju za našu reprezentaciju i zemlju i sigurna sam da će dati sve od sebe da postignu što bolji rezultat.”

“Vjerujem da će naši navijači i javnost poštovati ovu odluku igrača i HTS-a te pružiti potporu i mir igračima uoči odlaska na ovo važno natjecanje Davis Cupa u Madrid,” poručila je Babić.

TENIS