Spojimo hrvatska srca: Košarkaši Cibone i vaterpolisti Mladosti u humanitarnoj akciji za djecu i potrebite obitelji

Roko Prkacin i Mateo Dreznjak

Košarkaši KK Cibona Roko Prkačin i Mateo Drežnjak te vaterpolisti zagrebačke Mladosti Luka Bajić i Jerko Jurlina među prvima su se uključili u humanitarnu akciju Zaklade “Hrvatska za djecu” – Spojimo hrvatska srca.

Vrhunski sportaši, a u srcu veliki ljudi, najljepši su poticaj svima nama da se već danas uključimo u hvalevrijedan humanitarni projekt i u ovim teškim vremenima zajedno ispunimo božićne želje djeci i mladima iz ustanova i institucija za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi te potrebitim obiteljima.

U humanitarnu akciju Spojimo hrvatska srca koja traje do 15. prosinca svi građani i brojne tvrtke mogu se uključiti već danas i osobno pokloniti jedan dar za jedan osmijeh. 

Darovi se prikupljaju donacijom potrebnih stvari ali i uplatom novčanih sredstava na žiro račun Zaklade HR2424020061500090143 kojima Zaklada ispunjava osobne želje. Informacije o korisnicima kao i njihovim željama nalaze se na Facebook stranici Zaklade ili na broju Zaklade 091 9384 880.

“Spojimo hrvatska srca”
Želje su danas postale stvarnost :) Prvi darovi za djecu su stigli u Zakladu pod bor, a još…

Posted by Zaklada “Hrvatska za djecu” on Wednesday, December 2, 2020

“Pozivamo Vas da se kao i mi uključite u humanitarnu akciju Spojimo hrvatska srca Zaklade “Hrvatska za djecu”. Sve detalje i dječje želje možete pogledati na Facebook stranici Zaklade.“ – poručili su košarkaši KK Cibona Roko Prkačin i Mateo Drežnjak dok su vaterpolisti HAVK Mladost Luka Bajić i Jerko Jurlina dodali: “Podržimo akciju Zaklade “Hrvatska za djecu i razveselimo djecu ovog Božića.”

Nositelj humanitarne akcije Spojimo Hrvatska srca je Zaklada ‘Hrvatska za djecu’ koja djeluje u ime Vlade Republike Hrvatske, samostalno i s partnerima, kako bi prepoznali, aktivno podržali i kontinuirano promovirali prava i prilike djece na individualni razvoj te doprinijeli ostvarivanju izvrsnosti i napretka u njihovom životu. Zaklada se svojim radom i kontinuiranim naporima zalaže za ugodnije odrastanje i bolji život djece Hrvatske te provodi inovativne samostalne projekte za sve kategorije djece. Udružene ideje, kreativnost i empatija vrijednog tima ovog puta rezultirali su projektom koji će uljepšati božićne blagdane djeci i mladima iz ustanova i institucija za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi te potrebitim obiteljima koje su korisnici Zaklade.

Akcija je prijavljena Gradskom uredu za socijalnu zaštitu i osoba s invaliditetom, a o završetku akcije Zaklada „Hrvatska za djecu“ objavit će javni dokument o isporučenim darovima.

DONATORI! DARUJTE ZA OSMIJEH DJETETA – jer iza svake napisane želje čeka

Započeli smo akciju „Spojimo hrvatska…

Posted by Zaklada “Hrvatska za djecu” on Wednesday, November 25, 2020

KOŠARKA