Šuker: HNS će nastaviti podržavati e-nogomet

Gelo, e-Hrvatska

Hrvatski predstavnici na eEuru, Marko Gelo i Andrej Šporčić, uspješno su predstavljali Hrvatsku na prvom Uefinom natjecanju reprezentacija u e-nogometu, a čestitku im je uputio i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

Gelo i Šporčić uspješno su prošli trnovite kvalifikacije te su se plasirali među 16 najboljih momčadi u Europi, a na završnom turniru koji je održan ovoga vikenda izborili su četvrtfinale u kojem ih je svladala Francuska. Pobjednik eEura je Italija, koja je tako ponijela prvi naslov europskog prvaka u e-nogometu.

“Bilo nam je zadovoljstvo pratiti nastupe naših predstavnika jer su igrali zaista zanimljive i napete utakmice do samog kraja. Drago mi je što smo i u e-nogometu imali igrače koji s puno ponosa i strasti predstavljaju hrvatsku reprezentaciju. Zbog toga ćemo cjelokupnu nagradu koju UEFA daje HNS-u za ovaj rezultat proslijediti Marku i Andreju jer su to zaslužili jako dobrim rezultatom na kojem im od srca čestitam. HNS će nastaviti podržavati e-nogomet za koji postoji puno interesa, kao što smo vidjeli tijekom ovog eEura”, izjavio je Šuker, piše hns-cff.hr. 

HNS će tako Marku i Andreju proslijediti cjelokupni iznos od 3.000 eura iz nagradnog fonda Uefe, a Savez je prigodnim poklonima podržao hrvatske predstavnike i prije završnog turnira.

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Hvala @hns_cff na odličnim nagradama A sad ajmo osvojit eEURO2020 Pratite nas 23. i 24. 05. ;) @pes.expert @officialpes

Objavu dijeli Andrej Šporčić (@andrej_sporcic)

NOGOMET