U Koprivnici se ne igra do kraja siječnja, dvoboj Osijeka i Intera prebačen na nedjelju

Gradski vrt, snijeg, NK Osijek

Zbog vremenskih nepogoda i snijega koji je napadao u kontinentalnoj Hrvatskoj zasad su odgođene dvije utakmice 18. kola HT Prve lige.

U Koprivnici se utakmica Slaven Belupa i Rijeke neće igrati do kraja siječnja, dok je okršaj Osijeka i Intera u Gradskom vrtu prebačen za nedjelju u 13 sati.

“Novi termin utakmice bit će neposredno prije drugog dijela prvenstva, 30. siječnja. Čišćenjem snijega postoji velika mogućnost da bi se uvelike oštetio sam travnjak što je s obzirom na sredstva koja je klub uložio u njega nedopustivo. Glavni teren ima postavljene instalacije, odnosno pripremu, za grijanje terena, a do potpune funkcionalnosti potrebna je kotlovnica koja je predviđena u drugoj fazi ovog projekta. Također, grijanje terena služi kako se ne bi zaledio, a ne kako bi se otapao snijeg,” poručili su iz Slaven Belupa.

U nedjelju se još igra veliki derbi Dinama i Hajduka od 15 sati te susret Istre 1961 i Rudeša od 17.30 sati.

Dvoboj Lokomotive i Gorice u petak u Kranjčevićevoj ulici također je odigran u zimskim uvjetima. Završilo je bez pobjednika 2:2. Lokomotiva je dva puta vodila, golovima Radonjića i Ivanušeca, dok su se Goričani dva puta vraćali u utakmicu, preko Čabraje i Atiemwena u samoj završnici dvoboja.

Nigerijac je zabio prekrasan gol iz slobodnjaka za vrijedan bod Gorice i potvrdu pete pozicije na ljestvici prije zimske pauze. (Foto: NK Osijek)

Rezultati by SofaScore

NOGOMET