U strahu su velike oči: Zagreb izvukao Vorija iz igračke mirovine, direktor reprezentacije igra u Našicama

Vori, HRS

U petak je u Našicama na rasporedu veliki derbi hrvatskog rukometa u kojem Nexe u petom kolu Lige za prvaka dočekuje PPD Zagreb.

Branitelj naslova je izgleda u velikom strahu, jer je iz igračke mirovine odlučio izvući Igora Vorija, hrvatsku rukometnu legendu, koji trenutno obavlja funkciju direktora hrvatske reprezentacije pri HRS-u.

Bivši svjetski prvak i olimpijski pobjednik te osvajač EHF Lige prvaka trebao bi pomoći ekipi slovenskog trenera Branka Tamšea na poziciji kružnog napadača.

Toliko o zaokretu u klupskoj politici i osloncu na mlade snage hrvatskog rukometa…

“Igor je dijete ovog Kluba i već je nebrojeno puta dokazao da je vjerni vojnik na kojeg se uvijek možemo osloniti. Na polusezoni prijavili smo Igora Vorija i Tončija Valčića za eventualni nastup ukaže li se potreba, a budući da smo već neko vrijeme uslijed ozljede Leona Šušnje deficitarni na poziciji kružnog napadača, ocijenili smo da bi nam Igorove usluge dobro došle. Igor će sigurno nastupiti protiv Nexe-a, a za ostatak sezone ostaje na raspolaganju ukaže li se potreba,” pokušali su objasniti ovu odluku iz Uprave PPD Zagreba.

Zagreb e ove godine iskoristio sva moguća ‘pravna’ sredstva kako bi zadržao Ivana Sršena u svojim redovima do kraja sezone, iako ga je Nexe želio vratiti s posudbe.

Okršaj Gromova i Plinara na rasporedu je u petak od 17.30 sati u dvorani OŠ kralja Tomislava u Našicama.

(Foto: HRS)

 

KOŠARKA