Ulaznice za Davis Cup u Varaždinu

Mario Ćužić HTS Davis Cup

Počela je prodaja ulaznica za predstojeći susret Hrvatske i Belgije u Davis Cupu, koji će se održati u Varaždinu 3. i 4. veljače.

Na raspolaganju su dnevne ulaznice po cijeni 10 eura, te komplet za oba dana, po cijeni od 15 eura. U prodaji su na poveznici https://www.ulaznice.hr/web/regular/15045068.

Prvog dana, u subotu, početak će biti u 14, a dan potom, u nedjelju, u 13 sati. U subotu su na rasporedu dva pojedinačna meča, a u nedjelju program počinje okršajem parova te se nastavlja dvama pojedinačnim mečevima.

Za Hrvatsku su prijavljeni Borna Gojo, Duje Ajduković, Marin Čilić, Ivan Dodig i Mate Pavić, a za Belgiju su nominirani David Goffin, Zizou Bergs, Joris de Loore, Sander Gille i Joran Vliegen.

Bit će ovo treći susret koji će hrvatska reprezentacija odigrati u Varaždinu u Davis Cupu, a u oba prethodna okršaja bila je uspješna, svladavši Ekvador, odnosno Kazahstan. Također, naš je sastav slavio u oba prethodna dvoboja s Belgijom u ovom natjecanju.

Pobjednik ovog susreta tzv. Qualifier faze plasirat će se u prvi krug završnice ovogodišnjeg Davis Cupa, odnosno na jedan od četiri turnira koji će biti održani u rujnu.

(Foto: Mario Ćužić/HTS)

TENIS