Veličanstveni Sinkovići: Ispisali smo povijest, još samo da u Tokiju zaokružimo ovu prekrasnu priču!

Sinkovići, Plovdiv (2)

Veličanstvena braća Sinković, olimpijski pobjednici iz Rio de Janeira, osvojila su u bugarskom Plovdivu svoju petu zlatnu svjetsku medalju!

Nevjerojatni Martin i Valent Sinković najbolji na svijetu i u novoj disciplini!

“Ljudi moji, mi smo svjetski prvaci u dvojcu bez kormilara! Ovo je nešto nevjerojatno, snovi su nam se ostvarili još jednom! Ovo je povijesni uspjeh, nešto prekrasno. Ne moramo niti reći kako je utrka bila fenomenalna. Prvih 1000 metara smo ih ‘razbili’, drugih tisuću smo samo gledali gdje je cilj. Imam osjećaj kako bih sada mogao još jednu utrku veslati,” rekao je presretni Valent i dodao:

“Hvala svima koji nas podržavaju. Dobili smo jako puno poruka podrške i to je baš predivno. U teškim trenucima nam to daje snagu. Osjećali smo se u finalu kao da su svi iza nas. Bez imalo zadrške i bez imalo straha smo krenuli svom snagom od početka. Znali smo da ćemo to odraditi kako treba.”

 

“Bilo je predivno, čak lakše nego što smo očekivali. Još smo jednom svjetski prvaci, prvi puta u dvojcu bez kormilara. Sad smo stvarno ispisali veslačku povijest. Nadamo se kako ćemo doći prvi i na Olimpijskim igrama i kako ćemo zaokružiti ovu predivnu priču. Hvala svima u Hrvatskoj na podršci,” poručio je Martin.

VODENI SPORTOVI