[VIDEO] Dominacija Francuza i Šveđana prije odlučujućih okršaja za polufinale!

FRA - ŠVE, Željka Švenda

Nakon uvjerljivih pobjeda Francuske nad Srbijom i Švedske nad Bjelorusijom malo je jasnija situacija u našoj skupini prije posljednjeg kola u srijedu.

Francuzi su još jednom demonstrirali svoju snagu te su u potpunosti deklasirali Srbe s 39:30. Izbornik Dinart imao je priliku i odmoriti glavne igrače, no, glavobolju mu je zadala ozljeda ruke prvog vratara Gerarda.

Doumoulin je pokazao kako mu je dostojna zamjena, a hrvatski navijači nadaju se kako Francuzi neće prije utakmice u srijedu pronaći broj telefona Thierry Omeyera.

Luka Karabatić i Raphael Caucheteux predvodili su napad s po sedam golova svaki.

Bjelorusi nisu namučili Šveđane, koji su stigli do rutinske 29:20 pobjede te su uhvatili Hrvatsku na ljestvici sa šest bodova.

Andreas Palicka imao je sjajnih 20 obrana, dok suWanne i Lagergren zabili svaki po četiri gola.

U srijedu je na rasporedu veliki rasplet borbe za polufinale. Za zagrijavanje Arene od 16 sati igraju Srbija i Bjelorusija, važan okršaj za sudbinu Hrvatske igraju Švedi i Norvežani od 18.15 sati, dok će naši rukometaši protiv Francuza na teren od 20.30 sati, kad će biti jasno koji rezultat nam je potreban za ulazak u borbu za medalje! (FOTO: ŽELJKA ŠVENDA/CROSPORT.HR)

Rezultati by SofaScore

Rezultati by SofaScore

RUKOMET