[VIDEO] Hezonja utrpao 17 poena prvacima, Bender polako hvata pravi ritam

Cleveland - Orlando

Nakon sjajne partije Darija Šarića, u pripremnom NBA dvoboju istaknuo se i Mario Hezonja, koji je u 102:117 porazu od prvaka Clevelanda ubacio 17 poena.

Iz igre je imao šut 6/14, ubacio je tri trice iz šest pokušaja, uz dva skoka i jednu asistenciju, za 26 i pol minuta provedenih na parketu. Imao je i jednu blokadu, jednu ukradenu i tri izguljene lopte.

Damjan Rudež ubacio je jednu tricu (1/1) te je dodao dvije asistencije i jedan skok, za dobivenih 14 minuta. Cavaliersi su igrali bez Irvinga, a LeBron James je igrao samo 13 minuta.

U 104:99 porazu Phoenixa od Utah Jazza Dragan Bender na terenu je proveo nešto više od 26 minuta te je ubacio šest koševa. Iz igre je pucao 3/7, a promašio je sva četiri pokušaja za tri poena. 

Imao je četiri skoka, jednu asistenciju, jednu ukradenu i dvije izgubljene lopte te dvije atraktivne blokade.

Barcelona je minimalno poražena od NBS momčadi Oklahoma City Thunder 92:89. Katalonci su u završnici imali posljednji napad za produžetak, ali ga nisu iskoristili. Ante Tomić je za nešto više od 25 minuta na terenu ubacio deset poena (4/10), uz šest skokova i dvije asistencije, ali i četiri izgubljene lopte. (Foto: Instagram)

KOŠARKA