[VIDEO] Hrki i hrvatske zvijezde: “Sveučilišne igre su veliki poticaj za mlade koji se bave sportom”

Hrki, Šimenc

Brojne hrvatske zvijezde posljednjih su dana susrele simpatičnog Hrkija, maskotu Europskih sveučilišnih igara i ispričale mu zanimljive anegdote i sjećanja na prošlu Univerzijadu, ali i pozvale na ovogodišnju koja se od 13. do 25. srpnja održava u Zagrebu i Rijeci.

Hrki, Marijo Možnik, turist

Hrvatske sportske, glazbene i glumačke zvijezde pozivaju ljubitelje sporta na Europske sveučilišne igre koji su najveći multi-sportski događaj iz područja sveučilišnog sporta na starom kontinentu. Naše sportske zvijezde vesele se dolasku velikog broja sportaša u Hrvatsku, a naše će bodriti s tribina.

Hrki, Sandra Perković

“Sveučilišne igre za mene znače veliki poticaj za mlade pogotovo za sve studente koji se bave sportom i one koji će se tek baviti,” rekla je Hrkiju hrvatska olimpijka Sandra Perković, vidljivo oduševljena održavanjem ovakvog hvalevrijednog događaja koji će u srpnja ujediniti Europu.

Hrki, Filip Ivić

“Pozivam sve ljubitelje sporta da dođu na Sveučilišne igre, da podrže ovaj sportski događaj i jako sam sretan što mogu biti dio njega. Vidimo se u Zagrebu i Rijeci,” zaključio je rukometni reprezentativac Filip Ivić.

OSTALI SPORTOVI