[VIDEO] Kek: Svakog dana se moramo potvrđivati, vrijeme će pokazati jesam li zaslužio novi ugovor!

Kek, NK Rijeka

Matjaž Kek i Srećko Juričić potpisali su novi ugovor s HNK Rijeka produživši suradnju na tri godine, a na konferenciji za novinare pridružio se i predsjednik Damir Mišković. Rijeka je tako u prijelaznom roku dva velika pojačanja pronašla u vlastitim redovima u ljudima koji su proteklih godina odradili veliki posao.

“Hvala Matjažu i Srećku, nastavljamo istim putem u istom sastavu. Svi smo sretni i zadovoljni i ove sezone trebat će još više raditi da bismo ostali na ovom nivou. Obećajmo da ćemo dati sve od sebe i uz malo sreće postići uspjehe koje smo ostvarivali proteklih pet godina. Ciljevi? Biti u vrhu hrvatskog nogometa i dati sve od sebe da nastup u Europi iskoristimo na najbolji mogući način. Svi smo i dalje zajedno i naša krilatica je i dalje: Zajedno smo Rijeka,” rekao je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka.

Srećko Juričić ostavio je dubok trag kao igrač u Rijeci i sada kao sportski direktor kluba.

“Vjerujem da ćemo i dalje raditi najbolje što možemo, pošteno i dat ćemo sve od sebe za klub. Težnje su velike i sada kad smo prvaci želimo još više, ako je moguće ući u Ligu prvaka. Moramo braniti prvo mjesto i Kup, a što se tiče dugoročnih planova su da Rijeka bude u vrhu HNL-a i igra Europu. I dalje ćemo sve raditi u okviru budžeta,” ustvrdio je Srećko Juričić.

Matjaž Kek postao je najdugovječniji trener na klupi Rijeke, a odlični rezultati samo su potvrda odličnog rada.

“Drago mi da je klub išao svojim putem i da smo napravili iskorak. Ja sam jedan od najsretnijih ljudi što sam imao priliku biti u klubu kada su se obistinili snovi generacija navijača. Nakon toliko godina ne treba ponavljati da ću dati sve od sebe. Svakog dana se moramo potvrđivati. Rijeka ima svoj put, zadovoljan sam što smo dosad napravili. Vrijeme će pokazati jesam li zaslužio novi ugovor,” zaključio je Matjaž Kek.

NOGOMET