[VIDEO] Miočić treći put brani pojas UFC prvaka: Naviknuo sam da me kladionice smatraju autsajderom i to mi ne smeta…

Miočić, UFC

Hrvatsko-američki borac Stipe Miočić UFC teškaški naslov prvaka branit će 20. siječnja iduće godine u bostonskom TD Gardenu protiv kamerunsko-francuskog izazivača Francisa Ngannoua, koji je početkom prosinca u prvoj rundi nokautirao Alistaira Overeema i tako si osigurao priliku za najprestižniju svjetsku MMA titulu.

Fighting is in my blood!

Objavu dijeli Stipe Miocic (@stipemiocicufc)

Miočić pojas u svojim rukama drži od 14. svibnja 2016. godine, kad je u brazilskoj Curitibi nokautirao Fabricija Werduma. Naslov je u svom Clevelandu prvi put obranio u rujnu prošle godine protiv Overeema, dok je u svibnju ove godine dominaciju potvrdio protiv Juniora dos Santosa.

Miočić je u seriji od čak pet uzastopnih pobjeda i vjerujemo kako se ta serija neće prekinuti protiv neugodnog Ngannoua.

UFC prvak je na sučeljavanje u Las Vegasu stigao u elegantnom izdanju s pojasom prvaka, pružio je ruku svom budućem protivniku i smireno najavio veliku borbu…

Prama kladionicama Stipe nije favorit ovog dvoboja…

Underdog.

Objavu dijeli Stipe Miocic (@stipemiocicufc)

“Ma, naviknuo sam se već na to…

“Autsajder sam, to je ono što vam kladionice kažu, zar ne? Tako je bilo u gotovo svim mojim borbama, ali to mi ne smeta jer volim ušutkati ljude. Oni koji se klade protiv mene izgube puno novca. Njima poručujem da se idući put klade na mene!”

“Možda bi puno ljudi željelo vidjeti da me Ngannou nokautira, ali to se neće dogoditi, Može to napraviti nekom drugome, ali meni neće. Nokautirao je Overeema, to je dobro za njega i bio je to sjajan nokaut. Žao mi je, ali to se neće dogoditi u našoj borbi,” poručio je naš Stipe Miočić!

BORILAČKI SPORTOVI
Tagged with: , ,