[VIDEO] Pobjeda za Duleta: Tim je naš najbolji igrač!

HRS, Hrvatska

Izbornik Lino Červar bio je miran nakon nove velike pobjede hrvatskih rukometaša. Ponovno je naglasio kako je ovo tek ‘druga stepenica’ na putu prema cilju…

“Htio bih čestitati svim igračima, djelovali smo kao tim, u ovim teškim trenucima kad smo ostali bez lidera…”

Ozljeda Domagoja Duvnjaka sve je uzdrmala, ali cijela ekipa se iskazala i odigrala maestralno za svog kapetana!

“Hvala publici koja nas je gurala cijelu utakmicu. Ostale reprezentacije su nam dale podršku, nogometaši i vaterpolisti, i to je ono zajedništvo koje tražim.”

“Ponosan sam na igrače, dišu jedan za drugog, a drži nas ta ljubav i odlični odnosi, stvarno smo jedna obitelj.”

“Tim je naš najbolji igrač!”

Červar ima i plan za nastavak natjecanja: “Moramo rasporediti snage, odigrati racionalnije, moramo bolje obrambeno djelovati u tranziciji i imamo još puno prostora.”

Dvoboj sa Šveđanima na rasporedu je u nedjelju od 20.30 sati…

“Bit će teško, moramo biti precizni, vraćati se brže, inače neće biti dobro.”

“Molim da nas publika pogura do Zagreba sa četiri boda.”

“Od prve do zadnje minute smo odigrali fantastičnu utakmicu, za našeg Duleta. Rastemo iz utakmice u utakmicu,” dodao je nezaustavljivi Cindrić, koji je preuzeo veliku odgovornost u igri naše reprezentacije.

“Nije sve bilo kako smo planirali, ali Hrvatska je ekipa s jakim karakterom. Nije lako igrati pod takvim pritiskom. U drugom poluvremenu dali smo zadnji atom snage za ovu pobjedu. Svatko od nas odigrao je odličnu utakmicu. Zaista sam sretan zbog Mamića, koji je dobio svoju priliku u napadu. Nedostaje nam Duvnjak pa onda mi svi ostali moramo dati svoj maksimum i odigrati najbolje što možemo u svakoj idućoj utakmici,” naglasio je Igor Karačić.

RUKOMET