[VIDEO] Podravka Vegeta uvjerljivo do trofeja, Saračević hvali godinu dana rada s curama: Ovo je bio ‘šlag na torticu’!

Podravka, HRS

Rukometašice Podravke Vegete pobjednice su Hrvatskog rukometnog kupa, nakon što su u finalu s 33:14 deklasirale Sesvete Agroproteinku.

Nikolina Zadravec predvodila je Koprivničanke s osam golova, bez promašaja.

“Čestitam curama na borbenosti i hvala svima na čestitkama. Zasluženo smo osvojile kup, a pitanje pobjednika nije bilo upitno ni u jednom trenutku. Od prvog trenutka smo igrale pokretljivu i agresivnu obranu i realizacija nam je bila na visokom nivou. Vukle smo u leđa, imale dobru polukontru i kontru, a pehar i dvostruka kruna vraćaju se u Koprivnicu,” rekla je emotivna Nikolina i istaknula kako se zahvaljuje navijačima koji su i ovoga puta bili vjetar u leđa, ali i osmi igrač kroz cijelu sezonu.

“Zacrtali smo to na početku sezone i drago mi je da su cure odigrale ovako jednu ozbiljnu utakmicu. Ovo nam je četrdeset i treća utakmica, izvukle su sve iz sebe, djelovale jako motivirano i rekao bih da je ovo šlag na torticu. Dodatan motiv je bio i odlazak četiri cure jer ova ekipa neće više nikad igrati zajedno, ali stvarno smo imali jednu fenomenalnu sezonu gdje smo živjeli zajedno posljednjih godinu dana i njih je lako voditi,” rekao je nakon slavlja trener Zlatko Saračević.

U nedjelju od 17.30 sati igra se muško finale, protivnik PPD Zagrebu u finalu je Dubrava.

Podravka je proslavila 25. naslov hrvatskih prvakinja, a i 23. naslov u Kupu s najuvjerljivijom pobjedom u povijesti.

RUKOMET