[VIDEO] Slaven tek s dva igrača više slomio otpor Intera, Toplak ‘poludio': “Ovo je sramota, mi u ovome nećemo sudjelovati!”

Toplak, HNTV

Na otvaranju nove sezone MAXtv Prve lige nogometaši Slaven Belupa svladali su Inter 2:0, a golove su postigli u završnici dvoboja, s dva igrača više na terenu.

U 62. minuti je Marko Kolar zbog prigovora sucu Batiniću dobio izravni crveni karton, dok je Khaled Mesfin osam minuta prije kraja zaradio drugi žuti karton zbog prekršaja na rubu kaznenog prostora.

Odmah nakon toga Štiglec, na dodavanje Ejupija, zabija za 1:0, a konačni rezultat postavlja Arap u sudačkoj nadoknadi.

Trener gostiju Samir Toplak bio je bijesan zbog sudačkih odluka…

“Čestitam Slaven Belupu na zasluženoj pobjedi, protiv njih nemam ništa. No, ovo ostalo! Ako od prvog kola mora biti ovakva sramota onda mi nećemo u tome sudjelovati!”

“Ovo je sramota i direktni utjecaj suca na rezultat. Prije prvog crvenog kartona bio je čisti prekršaj za nas koji nije sviran i u zadnjoj minuti ruka u kaznenom prostoru ‘živog zida’, nije se sviralo! Nemam više o čemu pričati,” ljutito je pojasnio Toplak za kameru HNTV-a.

“Nemam riječi, nemam snage, a tek je prvo kolo. Znate li vi što mene čeka do 36. kola? Ekipa mi je rasprodana i sada još ostanem bez dva igrača. Nisam Copperfield, gubim energiju nakon prvog kola,” emotivno je poručio trener Intera.

U subotu se sastaju Istra 1961 i Osijek od 19 sati te Split i Rijeka (21 sat), dok Hajduk i Cibalia te Dinamo i Lokomotiva igraju u nedjelju.

NOGOMET