Vujović ‘zbog osobnih razloga’ više nije trener Zagreba

Vujović

Samo nekoliko dana nakon što se vratio u Hrvatsku i priključio treninzima PPD Zagreba dosadašnji trener Veselin Vujović više nije na čelu stručnog stožera hrvatskog prvaka.

“Veselin Vujović više nije trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb! Zbog osobnih razloga je odstupio s ove pozicije te napušta Zagreb. Želimo mu sreću u budućem radu! Hvala Vuja”, stoji u objavi RK PPD Zagreb.

Vujović se u rujnu prošle godine iznenada vratio na klupu Zagrebaša, na kojoj je bio od 2014. do 2016. godine te je ponovno najavljeno kako je pronađeno ‘dugoročno rješenje’ i kako će se s ‘mladim’ igračima krenuti u borbu za povratak među rukometnu elitu.

U posljednjih nekoliko godina na klupi nekadašnjeg europskog velikana izmijenili su se Vujović, Nikolić, Ivandija, Goluža, Kamenica, Saračević, Červar, Tamše…

“Nažalost zbog osobnih razloga i privatnog problema kojeg ne mogu riješiti odsustvom iz Srbije, moram napustiti Zagreb. Žao mi je što napuštam Zagreb ali na dva mjesta ne mogu biti u isto vrijeme. Kada riješim problem koji imam, ukoliko RK PPD Zagreb to bude htio, ja ću se rado vratiti. Zahvaljujem vodstvu kluba na razumijevanju i žao mi je što sam ih doveo u nezahvalnu poziciju ovom svojom odlukom. Nadam se da je igračima rad sa mnom koristio u njihovom napretku. Pratit ću ih svakako i navijati za njih ali i za klub. Meni je Zagreb drugi dom i ukoliko situacije budu dozvoljavale ja sam uvijek spreman za povratak,” izjavio je na odlasku Veselin Vujović.

RUKOMET