Vukovi žele iskoristiti prvu meč-loptu: Imamo se pravo nadati kako ćemo osvojiti naslov već u nedjelju!

Vuk, Foto KK Cibona

U nedjelju od 20 sati u zagrebačkom Domu sportova na rasporedu je novi veliki derbi Cibone i Cedevite u borbi za naslov prvaka Hrvatske.

Vukovi vode u finalnoj seriji s 2-1 i imaju prvu meč-loptu kojom mogu do trofeja…

“Imali smo malo vremena za oporavak i regeneraciju. Probat ćemo završiti ovu priču u Domu sportova. Sigurno da neće biti lako. Cedevita  je preiskusna ekipa koja će dati sve od sebe da izjednači. Odlučivat će tu dosta energija momčadi, ali i psihološko stanje. Mislim da u zadnje vrijeme, s obzirom na ono kako izgledamo, imamo pravo nadati se da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu i završiti prvenstvo u nedjelju,” rekao je trener Damir Mulaomerović uoči velikog gradskog okršaja.

Petar Marić također se nada kako će se danas igrati posljednje utakmica: “Trebamo se maksimalno pripremiti i odigrati na razini na kojoj smo odigrali prošle tri utakmice. Mislim da će nervoze biti više na njihovoj strani, jer igraju na domaćem terenu i moraju vratiti seriju za odlučujuću utakmicu. Imali smo veliku podršku navijača u ovim finalnim utakmicama i očekujem takvu podršku i u Domu sportova gdje ćemo, nadam se, proslaviti osvajanje prvenstva.” (Foto: KK Cibona)

KOŠARKA