Zagrebaši sanjaju čudo u Parizu: Bilo je i većih sportskih senzacija nego što bi bila naša pobjeda!

RK PPD Zagreb

Rukometaši PPD Zagreba na gostovanju u Parizu kod moćnog PSG-a od 17 sati love posljednji vlak za prolazak u osminu finala Lige prvaka.

Dramatičnom pobjedom u prošlom kolu nad danskim Aalborgom te rezultatima drugih suparnika u skupini otvorila se zadnja šansa za ulazak u borbu za četvrtzavršnicu.

“Porazom Celja ostali smo u igri za prolaz. Protivnik je jedan od najboljih svjetskih ekipa, koja ima sjajne igrače i zvijezde ovog sporta, koja je napravljena da bude prvak Europe. Bilo je i većih sportskih senzacija nego što bi bila pobjeda Zagreba u Parizu. Dobro je što smo do zadnje utakmice ostali u utrci za prolaz, što imamo šanse, što imamo taj cilj i emociju koja nas vodi. Trudit ćemo se odigrati najbolje što možemo, pokušat ćemo ih ‘pritisnuti’ i ako je moguće probat ćemo napraviti jedno veliko iznenađenje,” poručio je trener Veselin Vujović.

Izgledi nisu veliki, ali itekako postoje. PSG je osigurao drugo mjesto u grupi B i rezultatski mu ovaj dvoboj nema nikakve važnosti.

“Ovaj tjedan smo stvarno jako dobro trenirali. PSG je jedan od glavnih kandidata za Final 4 Lige prvaka i znamo da nas čeka teška utakmica. U sportu su iznenađenja moguća, a mi se idemo boriti i pokušati pobijediti,” najavio je Matej Hrstić.

Ante Gadža također je pun optimizma: “Svi znamo što nam ova utakmica nosi. Idemo odigrati što bolje, probati ponoviti partiju protiv Aalborga, možda biti još i bolji. Vidjet ćemo što će nam to donijeti!”

“Ovo je zadnja utakmica u skupini Lige prvaka i bilo bi lijepo kad bismo to odradili što je bolje moguće. Znamo koliko nam je ovo bitna utakmica, vjerujemo u sebe i da možemo do pobjede. Ako se oni malo opuste, a mi odigramo kako znamo. Optimistični smo i pozitivni,” dodao je uvijek raspoloženi Marin Šipić.

Rezultati by SofaScore

RUKOMET