Zdovc: Čestitam treneru Džikiću i igračima Budućnosti! Krušlin: Obje ekipe su imale svoje šanse

Zdovc, KK Cedevita

U derbiju osmog kola ABA lige Cedevita je u gostima poražena kod Budućnosti VOLI 66:60. U dresu Cedevite dvocifreni su bili Filip Krušlin s 15 poena te Demetris Nichols (4 skoka) i Kevin Murphy (5 skokova) s po 11 poena, dok su domaćine predvodili Nemanja Gordić (13 poena, 5 skokova i 5 asistencija), Filip Barović (11 poena i 9 skokova) te Kyle Gibson (11 poena).

Jure Zdovc čestitao je suparničkoj momčadi i stručnom stožeru: “Čestitam treneru Džikiću i igračima Budućnosti na pobjedi. Bila je to teška utakmica za obje ekipe. Mislim da nismo odigrali toliko loše. Ja bih rekao čak korektno, uz malo previše gluposti. To nam je jedna mana, to neko taktičko čitanje nam je jako loše. Promašili smo i nekoliko otvorenih šuteva, a da bi dobio Budućnost na strani sigurno moraš pogoditi par šuteva izvana. Tako da mislim da se tu prelomila utakmica. Još jednom čestitam i svojim momcima. Danas sam prvi put osjetio taj ritam u kojem igramo. Vidi se fizički i psihički umor, ali nema opravdanja. To nikoga ne interesira. Mi smo danas imali našu šansu, no nismo je iskoristili i idemo dalje.”

Filip Krušlin je dodao: “Mislim da je utakmica bila rezultatski zanimljiva. Na kraju je otišla na stranu Budućnosti. Mislim da su ljudi mogli biti zadovoljni. Nije bila možda toliko efikasna u napadu, ali zbog dobre obrane. Mislim da su obje ekipe imale šansu. Na kraju je Budućnost pobijedila i čestitam im na tome.” (Foto: KK Cedevita)

Rezultati by SofaScore

KOŠARKA