Ženska regionalna košarkaška WABA liga dobila glavnog sponzora!

WABA, Bt

Ženska regionalna košarkaška WABA liga dobila je glavnog sponzora koji će biti podrška klubovima iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Mađarske te Srbije.

“Od osnivanja 2001 godine pa sve do ulaska u ovu sedamnaestu sezonu, bilo je puno sportskih prijatelja koji su prepoznali značaj ulaganja u sport, a pogotovu u žensku košarku. Na bazi zajedničke suradnje, kroz formu uzajamnog interesa, a sve s ciljem istinske promocije ženskog sporta koji je bilježio vrhunske rezultate, Upravni odbor WABA lige je s tvrtkom BTravel dogovorio četverogodišnju suradnju s nadom da će rezultati u narednoj sezoni potaknuti obje strane da prošire djelokrug zajedničkih aktivnosti na obostrano zadovoljstvo,” izjavio je predsjednik WABA lige gospodin Srbobran Filipović.

Područje zemalja bivše Jugoslavije još je uvijek najveći rasadnik talentiranih košarkašica u Europi. U sezoni 2017/18 pored jedanaest seniorskih timova u ligi će se natjecati i trideset klubova u mlađim kategorijama. Kroz segment mladih, želja je uz pomoć novog generalnog sponzora, kroz WABA Božićne i Uskrsne turnire, kao i WABA kampove u proljetnim mjesecima, WABA ligu kao brand ženske košarke u regiji još više isprofilirati na europskom i svjetskom košarkaškom zemljovidu.

“Izuzetno mi je zadovoljstvo i čast što je BTravel postao generalni sponzor ženske regionalne košarkaške lige. Uvjereni smo da je to još jedan iskorak BTravela u razvoju sportskog turizma na nivou regije. Uredima u Zagrebu, Puli, Ljubljani i Beogradu možemo odgovoriti na sve zahtjeve samih klubova u kvalitetnoj podršci u segmentu turističkih usluga te na taj način BTrravel WABA ligi dati svoj pečat u podizanju standarda kao i prepoznatljivosti lige. Zajedničkim radom omogućit ćemo nove pomake u razvoju ženske košarke na razini regije pogotovo u dijelu rada s mlađim kategorijama. Koristim ovu priliku i da najavim prvi božićni turnir za mlađe kategorije koji će se održati u Biogradu uz podršku hotelske kuće Ilirija Biograd. Zahvaljujem u prvom redu upravi WABA lige što su u nama prepoznali kvalitetnog partnera i dali nam svoje povjerenje, a zahvaljujem i svim našim partnerima koji su prepoznali ovu inicijativu za razvojem ženske košarke, te nam izašli u susret sa zaista najpovoljnijim uvjetima suradnje,” rekao je predsjednik Uprave turističke agencije BTravel, gospodin Dalibor Bilić.

KOŠARKA
Tagged with: