Andrea Ivančević osvojila mediteransko zlato!

Ivančević

Još jedno zlato za hrvatsku atletiku i hrvatski sport na Mediteranskim igrama u Tarragoni osvojila je Andrea Ivančević, koja je u finalnoj utrci na 100 m prepone osvojila prvo mjesto s vremenom 13,19 sekundi.

“Jako sam zadovoljna nastupom i trenutnom formom! Budući da sam prošlu sezonu pauzirala zbog niza ozljeda koji me pratio, ovo je odličan rezultat u dosta jakoj konkurenciji i jedva čekam sljedeće nastupe,” rekla je nakon slavlja.

Ivana Lončarek je na cilj stigla četvrta (13,40). Drugo mjesto podijelile su s istim vremenom 13,30 Talijanka Luminosa Bogliolo i Grkinja Elisavet Pesiridou.

U finalu bacanja diska nastupio je Martin Marić osvojivši šesto mjesto s hicem od 58,18 metara. Pobijedio je Cipranin Apostolos Parellis sa 62,98 m, drugi je bio Slovenac Kristjan Čeh sa 62,03 m, a treći Talijan Hannes Kirchler sa 60,64 metara.

Žunić drugi na Mediteranu: Više sam izgubio zlato, nego osvojio srebro!

Sandra ponovno zlatna: Moje je srce puno ponosa i sreće kad god nosim hrvatski dres i predstavljam našu lijepu Domovinu!”

Ovim su svi naši predstavnici na atletskim natjecanjima završili svoj nastup ovdje u Tarragoni, s dvije osvojene zlatne medalje (Sandra Perković i Andrea Ivančević) i jednim srebrom Stipe Žunića.

OSTALI SPORTOVI