Bukić: Uspjeli smo se vratiti protiv prvaka Europe, ali su oni iskoristili sve naše pogreške

Bajić, HAVK Mladost

Vaterpolisti Mladosti poraženi su u svom bazenu od aktualnog prvaka Europe, mađarskog Ferencvaroša, rezultatom 6:9 (0:2, 1:2, 3:3, 2:2).

”Svesti Ferencvaroš na devet pogodaka nije mala stvar, pogotovo zato što mislim da smo većim dijelom utakmice u obrani bili vrlo dobri. Primili smo dva jeftina gola ali zaustavili smo kontru i njihove fantastične individualce. Imali smo glavu i rep. Nažalost, u napadu nismo bili pravi, u početku utakmice nismo iskoristili neke dobre šanse. Da smo tu bili efikasniji, utakmica bi bila interesantnija i bolja,” izjavio je nakon utakmice trener Mladosti Zoran Bajić.

”Mislim da smo krenuli malo slabo, ali uspjeli smo se vratiti i odigrati našu igru. Nije bilo lako bez šestog igrača u polju četiri minute. Iskoristili su naše pogreške i izborili pobjedu. Naše bodove tražimo sada protiv Hannovera i Terrase u idućim kolima,” dodao je Luka Bukić.

Za Mladost su igrali Cosmin Radu, Lovre Miloš (2), Matias Biljaka, Miloš Ćuk, Luka Bajić, Luka Bukić (1), Franko Lazić, Alex Bowen (1), Aljoša Kunac, Konstantin Harkov (2), Jerko Jurlina (9 obrana) i Josip Vrlić.

Iduća utakmica za Žapce je na rasporedu u subotu 29. veljače od 19 sati kada na domaćem bazenu u Regionalnoj ligi dočekuju Jadran Herceg Novi.

Rezultati by SofaScore

U skupini A splitski Jadran gostuje u Herceg Novom, a Jug AO kod Szolnokija.

Rezultati by SofaScore

VATERPOLO VODENI SPORTOVI