Burić: “Ovakva arogancija i pristup se više ne mogu trpjeti!” Zekić: “Pobjeda kao i svaka druga, važna su tri boda!”

Damir Burić, Osijek

U porazu Hajduka u Osijeku jedino je vratar Kalinić bio isključen od kritika trenera Damira Burića, koji je izvedbu svoje momčadi okarakterizirao – sramotnom!

“Nismo izvukli pouku iz poraza od Rijeke nego smo bili još gori. Ovo je teško razočaranje za sve nas, takva arogancija, takav pristupi igri i to se više ne može trpjeti,” izuzetno je oštar bio strateg Hajdukaza kameru Arenasporta.

“Ovako dalje neće moći!”

“Kalinić je spasio jednu grešku, misliš kako su igrači shvatili, kako ćemo početi igrati, ali je nakon toga bilo još gore. Prvo poluvrijeme kako smo odigrali bilo je sramotno,” dodao je Burić.

“Nismo imali pravo rješenje, u svim segmentima smo bili loši, moramo na tome poraditi, što prije.”

Reprezentativna stanka odlično će poslužiti Splićanima za zbijanje redova: “Definitivno će nam dobro doći. Mislio sam da smo bolji, ali moramo se vratiti osnovama, kako nam se ovakva utakmica više ne bi dogodila.”

Zoran Zekić bio je ponosan na svoju ekipu: “Ponavljam već neko vrijeme kako smo se ‘dignuli’ kao momčad, kako dobro izgledamo, što se tiče agresivnosti, ali smo i počeli igrati nogomet. Nedostaje nam malo bezobrazluka, da zabijemo gol na vrijeme. Imali smo i danas dvije izgledne prilike, poništeni pogodak i promašeni penal. Onda takve stvari unesu nervozu, ali danas su igrači bili koncentrirani.”

“U ritmu u kojem smo odigrali prvo poluvrijeme još uvijek ne možemo igrati cijelu utakmicu, ali vjerujem kako ćemo uskoro i to biti u mogućnosti. Nekad smo se i svjesno povukli, prepustili posjed, ali smo dobro zatvorili sve prilaze našim vratima. Hajduk je prvi puta pucao u 75. minuti.”

Pred Osječanima je još puno posla: “Nije šteta što je pauza, dobro će nam doći. Dižemo se iz tjedna u tjedan, a poradit ćemo na nekim taktičkim stvarima i ritmu, da dečki dobe još malo samopouzdanja. Ne treba poslije ove pobjede letjeti u nebesa, ona je kao i bilo koja druga. Najbitnija su tri boda i nadam se kako ćemo u tom smjeru nastaviti i dalje,” zaključio je Zekić.

AKTUALNO NOGOMET

Ostavi komentar