Čilić i Ćorić predvode Hrvatsku u Varaždinu, ponovno nema Pavića

Mate Pavić, Instagram

Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan prijavio je sastav za predstojeći susret četvrtfinala Svjetske skupine protiv Kazahstana, koji je na rasporedu od 6. do 8. travnja u Varaždinu.

Dvojica najbolje rangiranih igrača u pojedinačnoj konkurenciji, Marin Čilić (3. ATP) i Borna Ćorić (36. ATP) predvode hrvatski sastav, a u postavi su još Viktor Galović (187.), Ivan Dodig (osmi na listi igrača parova) i Nikola Mektić (32. u paru).

Sastav Kazahstana također će biti objavljen u utorak.

Bit će to prvi susret ovih dviju reprezentacija, a igrat će se u Areni Varaždin na zemljanoj podlozi, koja se počela postavljati u ponedjeljak.

Ulaznice za susret mogu se kupiti u sustavu ulaznice.hr, bilo u internetskoj prodaji, bilo u nekoj od ovlaštenih poslovnica, i to još uvijek kao komplet za sva tri dana (150 ili 200 kuna, ovisno o sektoru), ili kao pojedinačne ulaznice (za petak ili nedjelju po 80, a za subotu po 75 kuna).

Pobjednik susreta Hrvatska – Kazahstan će u rujanskom polufinalu igrati protiv boljeg iz okršaja SAD – Belgija. Ukoliko Hrvatska ostvari očekivanu pobjedu bit će u polufinalu domaćin, bez obzira tko bi bio suparnik.

TENIS