Druga pobjeda Mladosti u Jadranskoj ligi; Kobešćak: “Naš cilj je biti prvi u grupi”

mladost

mladost

Zagrebačka Mladost ostvarila je i drugu pobjedu ovog tjedna u regionalnoj Triglav Jadranskoj ligi. Uvjerljivim rezultatom 17:7 su na bazenu na Savi pobijedili momčad mariborskog AVK Branik.

Vidljiva je velika razlika u kvaliteti između Branika i nas. Utakmica je od početka bila na našoj strani, imali smo i dosta grešaka ali smo imali i jače treninge kroz ova dva dana. Možemo biti zadovoljni, pokušali smo odigrati jednu solidnu utakmicu i rasporediti minute ravnopravno po igračima da se netko previše ne umara i da svi dobiju svoju šansu. Pred nama je vrlo važan vikend Euro Len Cupa, vrlo jako protivnici, a nama je cilj proći dalje i ako je moguće biti prvi u grupi, u svakom slučaju bit će teško. Pred nama su sad intenzivne pripreme i iznimno nam je važno ući u četvrtfinalne Euro Len Cupa”, izjavio je trener HAVK Mladost Vjekoslav Kobešćak.

Zagreb je idućeg tjedna domaćin Euro Len Cup-a koji se igra od 25. – 27. listopada na bazenu Mladosti na Savi. HAVK Mladost prolaz u daljnji tijek natjecanja traži preko francuskog Marseillea, SHTURM-a iz Rusije te VK Jadran iz Herceg Novog.

Drago nam je da smo ovako uvjerljivo pobijedili AVK Branik, iako je broj golova koje smo primili mogao biti manji. Ova pobjeda nam podiže samopouzdanje i sigurnost uoči nadolazećeg turnira koji nas idućeg vikenda očekuje na Savi na kojem se nadamo dobrim igrama i što većem broju naših navijača”, izjavio je peterostruki strijelac Mladosti Ante Vukičević.

 

Ostali rezultati Triglav Jadranske lige:

PRIMORJE EB – JADRAN ST    19:5

MLADOST     – BRANIK       17:7

PRIMORAC    – BUDVA         9:10

JADRAN HN   – ŠIBENIK      20:3

MORNAR BS   – JUG CO        5:9

AKTUALNO OSTALI SPORTOVI VATERPOLO

Ostavi komentar