FEELGOOD WEEKEND u Osijeku

Feelgood (2)

DOBRO World Cup ponovno dovodi najveća imena svjetske gimnastike u Osijek. Kako bi, osim u sportskom natjecanju, tih dana što više uživali u Gradu na Dravi, Osječani i njihovi gosti okupit će se na jednom mjestu kako bi uživali i u vrhunskoj gastronomskoj ponudi i sjajnoj glazbi. Razlog je zapravo jednostavan: FEELGOOD WEEKEND oduševio je tisuće u parku Kralja Petra Krešimira IV – bilo je predobro da se ne bi ponovilo!

Feelgood (5)

Od ideje da se na što zanimljiviji način izvede javno izvlačenje startnih brojeva za finale Svjetskog gimnastičkog kupa, nastao je događaj o kojemu se puno pričalo prošloga ljeta. Uređen i osvijetljen park vratio je u Osijek urbanu zabavu kakva nedostaje. Dobra hrana, dobra glazba, vina, kokteli i dobro društvo su najjednostavniji i najbolji recept za početak ljeta.

Feelgood (3)

“Pozitivna atmosfera od prošle godine dijelom je zasluga sjajnog ambijenta parka i dobre ponude, ali mislim da je na uspjeh FEELGOOD WEEKEND-a najviše utjecao faktor iznenađenja i činjenica da su Osječani očito žudili za novim sadržajem i urbanom atmosferom koju je ponudio naš festival. Stoga se nadamo da će jednako pozitivno pristupiti i ovogodišnjem FEELGOOD WEEKEND-u jer, u konačnici, pozitivna energija i je tajni sastojak svakog dobrog eventa“, sa zadovoljstvom je istaknuo Vladimir Mađarević, ispred organizacijskog tima FEELGOOD WEEKEND-a.

Feelgood (1)

U petak i subotu, 24. i 25. svibnja, FEELGOOD WEEKEND je ponovno tu! Pratite natjecanja Svjetskog kupa u gimnastici, a večeri provedite u najljepšem osječkom parku. U petak od 17 sati odličnu ponudu, mirise i okuse donose partneri District 5, DOBRO i Plan B. Nakon Javnog izvlačenje startnih brojeva finalista DOBRO World Cupa Osijek, koje kreće u 20.30 sati, nastupaju Neno Belan & Fiumens. U subotu u koncertnom programu dolazi Massimo od 21 sat, ali u lounge atmosferi možete uživati cijeli dan uz najbolje osječke DJ-eve.

Feelgood (4)

OSTALI SPORTOVI