Futsal Dinamo na Dolcu predstavio nove dresove i veliko pojačanje iz Split Tommyja: Drago mi je što sam se vratio u svoj rodni grad!

Futsal Dinamo

Igrači Futsal Dinama posjetili su najpopularniju zagrebačku tržnicu i tom se prilikom družili s ‘kumicama’, zabavljali s prolaznicima i bacili ‘hakl’.

Dinamovci su pokazali nogometne vještine s loptom između štandova, umijeće tehniciranja s limunom i krumpirom, a okušali su se u prodaji šljiva, grožđa, te – Šalate. Riječ je jasno o promoviranju velikog nedjeljnog spektakla na Šalati na kojoj će u 19 sati Futsal Dinamo odigrati prijateljski susret s grčkim Panathinaikosom.

Na utakmicu će igrači Dinama istrčati u novoj garnituri dresova, a vrhunac druženja bilo je predstavljanje Jakova Grcića, novog velikog pojačanja koje je pristiglo iz redova Split Tommyja. Radi se o hrvatskom reprezentativcu koji se nakon mnogo godina i titula vraća u rodni Zagreb, a za Futsal Dinamo će debitirati već na Šalati.

“Drago mi je što sam se vratio u svoj rodni grad, nadam se da ćemo ove sezone osvojiti prvu titulu prvaka. Veselim se spektaklu na Šalati i očekujem ludnicu koju sam dosad mogao samo pratiti, a sad ću igrati i to me jako veseli. Pozivam sve kojima je plava boja u srcu da dođu, bit će to nezaboravna večer”, rekao je Grcić.

Program na Šalati počinje u subotu utakmicama četvrtzavršnice i poluzavršnice seniorskog, ženskog i veteranskog turnira Trofeja Dinamo, dok će se finala odigrati u nedjelju prije utakmice s Panathinaikosom.

Ulaznice za utakmicu mogu se kupiti u BBB Fan Shopu u Ilici 37, svim Vivas kafićima, te prije utakmice na ulazu u Šalatu, ako ih ostane.

NOGOMET