Futsal Dinamo opet na Šalati: Ovo je jedinstven događaj u Zagrebu, a vraćaju nam se i naši članovi i Bad Blue Boysi

Futsal Dinamo

Na zagrebačkom stadionu Šalata, 11. i 12. rujna ove godine, održat će se osma manifestacija Futsal Dinamo na Šalati, na kojoj se igra završnica natjecanja Trofej Dinamo i na kojoj zagrebački futsal klub protiv atraktivnog protivnika predstavlja momčad za iduću sezonu koja počinje početkom listopada.

Nakon što su na Šalati gostovali klubovi iz Engleske (Nottingham University), Grčke (Doukas i Panathinaikos), Italije (Milano) i Švedske (Hammarby) Futsal Dinamo će ugostiti klub iz Hrvatske koji također funkcionira prema demokratskom načelu ‘jedan član, jedan glas’.

Šibenik 1983 je već jednom gostovao na Šalati, ali ne u sklopu manifestacije Futsal Dinamo na Šalati, već na oproštaju od dva preminula Dinamova igrača Oskara Kadrnke i Matije Capara u lipnju 2018. godine.

Program na Šalati počinje u subotu 11. rujna utakmicama četvrtfinala i polufinala malonogometnog natjecanja Trofej Dinamo. U subotu će se saznati i osvajač trećeg mjesta.

U nedjelju program počinje ‘Superkupom Oskara Kadrnke’ između osvajača „Memorijalnog turnira Oskar Kadrnka“ 2021. i osvajača „Memorijalnog turnira Prijatelji za Oskara“ 2021.

Slijedi utakmica finala Trofeja Dinamo te središnji događaj manifestacije, utakmica između Futsal Dinama i Šibenika 1983.

“Ponosan sam jer će se manifestacija Futsal Dinamo na Šalati održati osmu godinu u nizu. Pozivam sve da nam se pridruže na samoj Šalati ili putem malih ekrana. Nakon što smo prošle godine Šalatu igrali bez publike, ove nam se vraćaju naši članovi i Bad Blue Boysi. Šalata je jedinstveni događaj kakvog u Zagrebu nema i drago mi je da nastavljamo s tom tradicijom“, rekao je predsjednik Futsal Dinama dr. Nikola Milojević.

NOGOMET