Gradonačelnik Baldasar o Hajduku i Poljudu: “Stigla je nova ponuda američkih investitora”

Poljud, Split, Hajduk

Poljud, Split, HajdukZanimljivo je bilo danas u Splitu gdje je tamošnji gradonačelnik Ivo Baldasar prokomentirao stanje u Hajduku, na stadionu Poljud te je iznio još koju novu informaciju vezanu za investicije vezan uz ovu nogometnu ikonu Dalmacije i Hrvatske.

Američki investitori na čelu s odvjetnikom Michaelom Gloverom poslali su novu ponudu za kupnju Hajduka, a stiglo je i službeno pismo namjere: “Ništa nije obećano, samo kako ćemo nastaviti razgovarati. Razgovaramo i s jednom drugom grupacijom, a očekuje se i konkretna ponuda s treće zainteresirane strane,” poručio je gradonačelnik Baldasar,” koji je potvrdio kako je nova američka ponuda ozbiljnija, a usput je i naglasio kako s Australcem hrvatskih korijena Mattom Tomasom nije razgovarao te kako je priča oko njega konstrukcija iz pisanih medija.

Osvrnuo se Baldasar i na katastrofalno stanje Poljuda, od travnjaka, tribina pa do krova, koji je i opasnost za gledatelje: “Moja glavna briga je stadion u kojeg se nije ulagalo. Nije pitanje hoće li se nešto dogoditi zbog lošeg stanja krova, nego kada će se nešto dogoditi?”

“Gradski vijećnici morat će odlučiti žele li Hajduk sačuvati u gradskom vlasništvu. Ako je odgovor pozitivan, onda se mora odrediti i godišnja količina novaca koja će se investirati u Hajduk, prvenstveno u stadion, koji je za klub strahovito opterećenje. Ako je odgovor negativan, postavlja se pitanje prodaje ili dokapitalizacije, uz referendum ili bez njega,” zaključio je splitski gradonačelnik Ivo Baldasar.

AKTUALNO NOGOMET
Tagged with:

Ostavi komentar