Hrgović protiv Moline kao sjajna uvertira spektaklu Joshue i Ruiza: Ovo je velika prilika!

Hrgović, Mirko Cro Cop

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović bit će dio velikog spektakla u Saudijskoj Arabiji, na kojem će se Anthony Joshua i Andy Ruiz boriti za titulu svjetskog prvaka.

Hrgoviću (9-0, 7 KOs) će 7. prosinca suparnik biti Eric Molina (27-5, 19 KOs), iskusni američki boksač koji se dva puta borio za svjetsku titulu, protiv Wildera i Joshue.

Filip je trenutno deseti na svjetskoj ljestvici najboljih!

“Velika je čast što ću biti dio ove sjajne priredbe! Ovo je velik korak u mojoj karijeri, i što se tiče protivnika i što se tiče veličine samog događaja…”

“Cijeli svijet će gledati i ovo je velika prilika da pokažem što sve znam. Hvala mojoj ekipi Team Sauerland, Željku Karajici i Eddieju Hearnu, što su mi ovo omogućili. Očekuje izuzetno tešku borbu, Molina je dva puta boksao za svjetsku titulu, a Wildera je uzdrmao i gotovo nokautirao. Izuzetno je opasan, s puno iskustva. Očekujem sigurno najveći izazov u mojoj dosadašnjoj karijeri,” istaknuo je Hrgović pa dodao:

“Od moje prve profesionalne borbe krenuo sam s jakim protivnicima. Rekao sam svojim promotorima iz Sauerlanda kako sam spreman za bilo kojeg boksača u svijetu i uvijek sam se želio boriti s najboljima. Baš sam jako uzbuđen i jedva čekam meč…”

“Treninzi prolaze savršeno. Sve sam snažniji i bolji. Pedro Diaz je sjajan trener, s puno znanja i iskustva, i mislim kako smo jako dobra ekipa. Mogu biti sretan što mi je on trener i on izvlači ono najbolje od mene!”

Nisse Sauerland se nadovezao: “Filip je velika zvijezda u usponu u teškoj kategoriji i uklapa se u ovaj spektakl. Ovo mu je velika prilika, cijeli svijet će pratiti njegovu borbu i može napraviti još jedan korak prema poziciji izazivača, ako pobijedi Molinu.”

BORILAČKI SPORTOVI
Tagged with: