Igrači Futsal Dinama konobare u humanitarne svrhe

konobari

Nakon što su i ove sezone dokazali kako se s loptom u nogama sjajno snalaze, igrači Futsal Dinama pokazat će kako im ide s ‘tacnama’ u rukama.

Šestorica prvotimaca Futsal Dinama ove će srijede u Harats Pubu Potepuh (iznad Dolca) biti konobari i to u humanitarne svrhe. Sav prihod od prodanog pića koji oni prikupe ići će za Up2date, centar za istraživanje, edukaciju i primjenu novih znanja koji je organizator kampa za slijepe i slabovidne osobe ICC Croatia 2018 u Zadru, na kojem mlade osobe od 16 do 25 godina razvijaju svoje informatičke, komunikacijske i socijalne vještine.

Futsal Dinamo poziva sve svoje navijače da se odazovu akciji i dođu već od 18:.30 sati na ovo događanje u čijem sklopu je predviđeno i malo igralište za najmlađe, kao i kutak za razmjenu sličica za nadolazeće Svjetsko prvenstvo.

U sklopu Harats Puba bit će i kutak za učlanjivanje u Futsal Dinamo, kao i u udrugu Dinamo to smo mi. Podsjetimo, već sada u travnju do rušenja rekorda dijeli nas samo 60 članova, te je ova večer prava prilika da se približi tom broju uoči zadnjeg kola i derbija s Makarskom.

Na licu mjesta moći će se kupiti i ulaznice za tu utakmicu u petak u 20 sati u kojoj Futsal Dinamo može osigurati i prvo mjesto uoči doigravanja.

.

DRUŠTVENE MREŽE
Tagged with: ,