Izabrano novo vodstvo HAVK-a Mladost: Predsjednik kluba zagrebački gradonačelnik Milan Bandić

Predsjednik Bandic s igracima

Predsjednik Bandic s igracimaHAVK Mladost ima novo vodstvo. Nakon dugog turbulentnog razdoblja kluba za novog predsjednika najtrofejnijeg vaterpolo kluba svijeta izabran je Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

“Kada sam nedavno čuo na jednom radiju Josipa Pavića, najboljeg vaterpolo golmana svijeta kako govori da iako nije mjesecima dobio plaću da želi ostati u Mladosti i biti uz svoj klub, jednostavno nisam imao izbora već se aktivno uključiti u ovu priču i pomoći da se najtrofejniji klub svijeta spasi. Slavko Koić, profesor Labar i ostatak ekipe sa mnom na čelu u idućim će danima i mjesecima raditi na sanaciji kluba i vjerujem kako ćemo se već ove godine boriti bok uz bok s najboljim vaterpolo klubovima svijeta, a Mladosti vratiti sjaj koji zaslužuje!“ – izjavio je novi predsjednik kluba Milan Bandić.

Uže vodstvo vaterpolo kluba Mladost uz predsjednika Bandića čine zamjenik Predsjednika prof.dr. Boris Labar, direktor kluba Tomislav Družak te sportski direktor Boško Lozica. Jedna od važnijih tema jučerašnjeg sastanka bila je rekonstrukcije i sanacija kluba. Zamjenik predsjednika HAVK Mladost prof.dr. Boris Labar izrazio je zahvalnost Gradu Zagrebu koji se uhvatio u koštac sa posrnulim divom te izrazio nadu i želju da se HAVK Mladost što prije postavi na noge kako bi se ponovo vratio tamo gdje mu je i mjesto – na vrh Europe i Hrvatske.

Četverogodišnji plan sanacije ukratko je predstavio direktor HAVK Mladost g. Tomislav Družak. “Upravni odbor donio je odluku o promjeni strategije u radu kluba. Provedena je maksimalna racionalizacija i uvedene su mjere štednje na svim razinama te je izrađen plan operativnog i financijskog restrukturiranja kluba za period od 4 godine, o kada bi se u cijelosti klub financijski konsolidirao, istovremeno ne gubeći športske interese i motive u lovu na rezultate.“

Trener prve momčadi Mladosti je Vjekoslav Kobeščak, a ove će sezone za Mladost igrati golmani Josip Pavić, Ivan Marcelić, Ivan Pisk i Matej Matijević, centri Luka Lončar, Andro Gagulić i Bruno Josipović, bekovi Ivan Milaković, Marko Pavičić i Kristijan Milaković te lijevi i desni igrači Duje Živković, Ivan Živković, Luka Bukić, Ante Vukičević, Marko Martinić, Domagoj Mijatović, Ivan Capan, Marin Dašić, Lovro Miočević i mlađi.

 

AKTUALNO VATERPOLO
Tagged with: ,

Ostavi komentar