Ježić: Za reprezentaciju uvijek imamo snage! Milosavljević: Neopisiv je osjećaj igrati u punoj dvorani u Koprivnici

Milosavljević

Hrvatske rukometašice u nedjelju od 16 sati u sportskoj dvorani Fran Galović u Koprivnici igraju s Njemačkom prvu utakmicu dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo…

“Protiv Njemačke trebamo biti maksimalno agresivni u obrani, ne dozvoljavati im varijantu slobodnih udaraca, polukontre i kontre. S druge strane, u napadu biti dovoljno uporni, pokušati udarce kroz njih jer teško da ih možemo prepucati“, istaknuo je izbornik Nenad Šoštarić pa dodao:

“Ovo je generacija koja ima strašno veliko srce. Uvijek i u svakom trenutku će dati sve od sebe i ja sam siguran da će to prepoznati i publika u Koprivnici. Ova reprezentacija će dati svoje zadnje atome snage, i psihičke i fizičke moći da ostvarimo pozitivan rezultat.”

Kapetanica reprezentacije Katarina Ježić s mađarskim je Siofokom na kraju klupske sezone osvojila trofej EHF Kupa i u Koprivnici se nada pozitivnom ishodu: “Klupske obveze su iza nas i fokusirane smo na reprezentaciju za koju uvijek imamo snage. Napravit ćemo videoanalize, trener je zadužen za taktiku i poslušat ćemo ga te se nadamo pozitivnom rezultatu“

Dejana Milosavljević igračica je Podravke Vegete i jako dobro zna kakva atmosfera čeka reprezentaciju: “Neopisiv je osjećaj igrati ovdje u punoj dvorani i vjerujem u naš dobar nastup.”

Uzvratni dvoboj igra se u srijedu 5. lipnja i njemačkom Hammu od 18.45 sati.

RUKOMET