Legendarni Zeko pozvao na ‘Dinamov vikend': Dođite na Šalatu!

Dinamo na Šalati

Počinje Dinamov vikend – Panathinaikos, mali nogomet, pub kviz i neobično predstavljanje dresova

Trodnevni program ‘Dinamovog vikenda’ počinje pub kvizom u petak, a završava u nedjelju, spektakularnim dvobojem između Futsal Dinama i Panathinaikosa na stadionu na Šalati. Utakmica dva prijateljska kluba, na kojoj će navijati dvije prijateljske navijačke skupine, Bad Blue Boysi i Gate 13 iz Atene, održat će se 9. rujna, s početkom u 19 sati.

S obzirom na to da su brojni hrvatski nogometaši, posebno Dinamovci, nosili dresove Zelenih iz Atene, na Šalati se očekuju brojne Dinamove legende koje su u dijelu svoje karijere igrali za oba kluba. Silvio Marić, legendarni ofenzivac Dinama i PAO-a, već je poslao poziv navijačima na Šalatu.

Program počinje u petak u 19 sati, 7. Dinamovim pub kvizom u Gračanima, gdje će se u subotu ujutro (8. rujna) odigrati susreti mladih kategorija protiv ‘lokalnih klinaca’.

Gotovo istodobno, u subotu u 11 sati na zagrebačkom Dolcu, igrači Futsal Dinama predstavit će nove dresove na najneobičniji mogući način.

Nakon druženja s navijačima i članovima kluba iz podsljemenske zone, i predstavljanja novog dresa na Dolcu, program seli na Šalatu. U subotu će se tako održati četvrtzavršnice i poluzavršnice seniorskog, ženskog i veteranskog dijela natjecanja Trofej Dinamo, a finalni dvoboji odigrat će se u nedjelju, neposredno pred dvoboj Dinama i Panathinaikosa.

Navijače je na Šalatu pozvao i legendarni igrač Dinama i grčkog Panathinaikosa, Velimir Zajec:

“Poštovani sportski prijatelji, oporavak od bolesti koja me zadesila početkom lipnja na neko vrijeme me udaljila od aktivnog praćenja nogometa. U svojem nogometnom životu imao sam privilegiju da budem i igrač Dinama i PAO-a. To su dva kluba koja su zauvijek u mojem srcu. Moj konačni oporavak zahtjeva strogo mirovanje i neću moći prisustvovati vašem prijateljskom susretu. Neka živi prijateljstvo naša dva kluba. Dođite na Šalatu”, poručio je popularni Zeko!

U subotu je ulaz na Šalatu besplatan, a za program u nedjelju ulaznice koštaju 30 kuna. Navijači ih mogu nabaviti u Ilici 37 ili na dan utakmice protiv Panathinaikosa na Šalati.

Dinamov vikend, program:

07.09. (petak) 7. Dinamov pub kviz, 19 sati, Jazbina 150 (Gračani)
08.09. (subota) Dinamovi dani u Gračanima, od 9 do 12 sati, Igralište
Isce (Gračani) – utakmice mladih kategorija Futsal Dinama i Gračana
08.09. (subota) Neobično predstavljanje novog Dinamovog na zagrebačkom
Dolcu, 11 sati, Dolac
08.09. (subota) Početak završnice Trofej Dinamo, od 15 do 23 sata, ŠRC
Šalata
09.09. (nedjelja) Finalne utakmice Trofeja Dinamo, od 16 do 19 sati, ŠRC
Šalata – finala u veteranskoj, ženskoj i seniorskoj konkurenciji
09.09. (nedjelja) Futsal Dinamo – Panathinaikos, 19 sati, ŠRC Šalata

NOGOMET