Mamić vjeruje u pobjedu i prolaz: “Moramo više trčati i više pucati nego u Zagrebu!”

Moldestadion, foto wikipedia

Dinamo u utorak navečer od 19 sati u Norveškoj protiv Moldea igraju uzvratnu utakmicu 3. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka.

Prvi dvoboj na Maksimiru završio je bez pobjednika 1:1, no, u modrom taboru uvjereni su u pozitivan rezultat i nastavak europskog puta u ovom elitnom klupskom natjecanju.

“Čeka nas drugih 90 minuta ovog ogleda s Moldeom i nadamo se da ćemo za toliko riješiti pitanje prolaska. Cijenimo Molde, osvojili su tri naslova u zadnje četiri godine, kvalitetna su momčad, ali očekujemo pobjedu i prolaz,” naglasio ej trener Mamić, koji je izuzetno optimističan prije uzvrata.

“Teško je reći kako će Molde igrati, ali očekujemo da igraju slično kao u Zagrebu. Imaju dobar rezultat, ne trebaju previše napadati i riskirati, no vidjet ćemo,” prenosi službena klupska stranica trenerove riječi.

Dinamo će za pobjedu ipak trebati odigrati bolje nego prošlog tjedna u Zagrebu: “Moramo biti puno brži, trčati više nego u Zagrebu kao i više pucati kada smo na rubu kaznenog prostora; jednostavno moramo raditi manje tehničkih pogrešaka. Siguran sam da ćemo u tim stvarima biti bolji.”

Iako se igra na umjetnoj travi, Mamić ne smatra kako će to Dinamu biti hendikep: “Ovo što sam rekao, o manjem broju tehničkih pogrešaka i brzoj igri, će možda biti lakše jer nas čeka umjetna trava koja je stvarno savršena.” (Foto: Wikipedia)

AKTUALNO NOGOMET

Ostavi komentar