Marin Ranteš zlatni uoči Pannonian Challengea: Ispunio sam jedan od svojih ciljeva, ovo je odličan vjetar u leđa!

Ranteš

Na najboljem njemačkom BMX natjecanju, Butcher Jamu u Flensburgu, najbolji hrvatski BMX vozač Marin Ranteš popeo se na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja.

Marin je nastupio u konkurenciji 30-ak ponajboljih svjetskih vozača, među kojima i aktualni svjetski BMX prvak Daniel Dhers.

Ranteš je u finale ušao sa šeste pozicije, dok je za zlato izveo 720 tailwhip, 360 triple barspin i 360 triple tailwhip, što mu je osiguralo zlato.

“Ovo mi je treća godina na Butcher Jamu. Prošle godine sam ga propustio zbog ozljede, no zato sam ove godine vozio jako odmoran i psihički spreman. Drago mi je da sam osvojio zlato, jer osvojiti Butcher Jam bio mi je cilj od prvog natjecanja na kojem sam nastupio. Zlato na Butcher Jamu mi je odličan vjetar u leđa za osječki Pannonian Challenge koji je pred nama, na kojem ću dati sve od sebe da i pred domaćom publikom stanem na pobjedničko postolje,” poručio je Ranteš.

Osječki Pannonian Challenge, najveće natjecanje ekstremnih sportova u ovom dijelu Europe, traje od 30. svibnja do 2. lipnja, a možemo se nadati novom odličnom rezultatu Varaždinca Marina Ranteša.

OSTALI SPORTOVI